SMA Sweden logo

Bijtringen van SMA Sweden

SMA Sweden heeft ervoor gekozen om natuurlijke materialen te gebruiken die zijn geproduceerd en voorbereid op boerderijen en landschappen van Zweden. Bij SMÅ is ons belangrijkste doel om onze klanten de beste en meest duurzame producten te bieden en het is belangrijk voor ons dat er wordt nagedacht over elk proces van de productieketen, van idee tot eindproduct.

De SMÅ-collecties worden geboren in onze designstudio in hartje Parijs, en worden in Europa met de hand of op kleine schaal geproduceerd, zoveel mogelijk met gebruikmaking van milieuvriendelijke materialen.

Door dit te doen, kunnen we ervoor zorgen dat al onze producten worden geproduceerd onder morele en ethisch goedgekeurde omstandigheden. We kunnen ervoor zorgen dat er eerlijke winsten worden gemaakt om de boeren en hun vee acceptabele levensomstandigheden te bieden. We zorgen ervoor dat onze vakmensen en naaisters goede arbeidsomstandigheden krijgen om de mooie producten te produceren die we onze klanten en hun dierbaren willen bieden.