Bo and the Baboon Logo

Bo and the Baboon babytrapezes

Zo mooi zijn de babytrapezes van Bo and the Baboon! Monique, de ontwerper van de trapezes, vind dat speelgoed een onderdeel moet zijn van het interieur. Met deze gedachten maakt ze de trapezes. Haar zoontje Bo en haar eigen oude babytrapeze waren een bron van inspiratie. De ouderwetse trapeze is helemaal opnieuw gestyled en zo ontstond de eerste Bo and the baboon babytrapeze!  

Babytrapeze 100% veilig

Alle trapezes worden uitvoerig getest en zijn 100% goedgekeurd op veiligheid. Ze worden met de hand gemaakt en zijn dus allemaal uniek! Met andere woorden je haalt dus een origineel exemplaar in huis. Natuurlijk ook super leuk om weg te geven als origineel kraamcadeautje! 

Babytrapeze vanaf de geboorte

De babytrapeze kan al vanaf de eerste dag dat het kindje geboren is gebruikt worden. Je hangt hem nu nog aan de zijkant van de box. Er is natuurlijk nog geen echte interactie maar je zal merken dat  je kindje er steeds vaker naar gaat kijken en op een gegeven moment gaat hij of zij de trapeze met de handjes en/of voetjes aanraken. Zodra je kindje de ring of ballen gericht probeert te pakken kan je de trapeze boven het hoofdje hangen. Dan kan het echte spelen beginnen! De trapeze is volkomen veilig maar blijf natuurlijk altijd in de buurt.